Hoeveel kost het om een ​​projectmanager in te huren?

Projectmanagers zijn cruciaal voor complexe bedrijfsprocessen. Ze helpen de workflows te verbeteren, geld en tijd te besparen, de resultaten op schema te houden en teams over de hele wereld te coördineren. Of ze nu producten begeleiden voor een bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps, kritieke infrastructuur implementeren of een technisch BI-project, projectmanagers zullen veel giswerk wegnemen van hoe dingen worden gedaan.

Als je op het punt staat te beginnen aan een groot project waarvan je denkt dat het wel wat begeleiding van een ervaren projectmanager kan gebruiken, vraag je je misschien af ​​wat het je gaat kosten. Dat hangt af van de complexiteit van uw project en welke specifieke expertise u wilt dat uw projectmanager heeft.

In dit artikel zullen we kijken naar deze en enkele andere kostenfactoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het opstellen van een projectbeschrijving en het beoordelen van voorstellen van potentiële projectmanagers.

dagtarieven die in de IT-sector worden gehanteerd. De meeste freelancers werken met intermediaire bedrijven. Deze intermediaire bedrijven rekenen tot 15% van de totale vergoeding.

ErvaringDagtarief (excl. btw)
Junior€400 – €550
Medior€550- €650
Senior€650 – €850
Expert€850 – …
Dagtarieven Freelance Project Manager België

De dagtarieven kunnen variëren tussen verschillende regio's en contractduur.

author image

Over rgi-admin

You Might Also Like...

soft-skills
nl_BEDutch